Despre Street Delivery

Street Delivery militeaza pentru un oras care sa ofere bucurie locuitorilor sai, pentru un oras in care pietonilor le este acordata aceeasi importanta ca si celorlalti participanti la trafic.

Ne propunem sa determinam autoritatile sa creeze un traseu cultural pietonal in zona strazii Arthur Verona, care in timp sa se extinda pentru a lega parcul Gradina Icoanei de Gradina Cismigiu.

Obiectivele planului urbanistic includ: largirea trotuarelor, crearea unui pasaj pietonal subteran care sa traverseze Bulevardul Magheru si parcaje subterane pe mai multe nivele. Noua promenada va fi destinata in principal pietonilor si biciclistilor, urmarind sa ofere o solutie alternativa blocajelor din trafic si strazilor zgomotoase din aceasta zona.

Promenada va avea atat o dimensiune utilitara cat si una culturala. Asta inseamna ca trecatorii se pot plimba si se pot bucura de oras, avand posibilitatea de a zabovi pe terasa unei cafenele sau de a participa la diverse spectacole de strada in aer liber.

Ne intereseaza orasul, felul in care functioneaza el si felul in care reactioneaza la interventia oamenilor. Dar ne intereseaza, in egala masura, ca oamenii sa se simta plini de viata si binedispusi in interactiunea lor cu orasul.

De aceea, timp de trei zile pe an, inchidem strada Arthur Verona pentru masini si o deschidem pentru oameni.