Tzuc vs Rotopercutor

DJ Set

Pasionat de lumea sunetelor, Tzuc nu este unul dintre cei care abordeaza un singur gen muzical, motiv pentru care combina ritmurile uitate ale unei ere trecute cu cele proaspete de pe intreg globul. Influentat de ambianta africana, aduce in mixurile pe care le realizeaza sunete specifice zonei, pastrand insa conceptia ca muzica apartine unui domeniu nelimitat, fapt pentru care are urechea aplecata la intreaga geografie muzicala in cautarea de noi compozitii. Adept al fenomenului de “digging”, Tzuc sapa in cele mai obscure locuri, aducand la suprafata, spre ascultare, o lume sonora prin care doreste sa promoveze ideea de “underground”. De la primul eveniment din 2009, apare ca invitat in cadrul mai multor locatii, indoor si outdoor: Tralala, Embryo, Control, Fabrica, Forest Vibes Fest, Iarmaroc, Transylvania Calling, One Love Festival, ReBirth, Ramayana, Bouche Bee, Palatul Universul, Bran Castle Fest, Street Delivery… Din 2010, Tzuc se alatura echipei GrooveOn, cu o emisiune ce reprezinta foarte bine explorarile sale muzicale (http://www.grooveon.ro/index.php?page=preachers) .

StilulRotoPerCutoRisi are originea in sferamuzicii hip-hop. Urmarindatentmiscarea din spateleacestorartisti, usorusor, ceidoimembriiRotoPerCutoR s-au integrat in miscarea hip-hop.

Odata cu implicarea in diferiteproiectedarsiprinparticiparea la numeroaseevenimentesifestivaluriprecum, 1MaiMare, Summerjam, B’estival, orizonturilemuzicale ale acestora s-au extins, cuprinzandcurenteprecum jazz, funk, afrobeatsi nu numai. Setea de informatiei-a purtatpeceidoiintr-o calatoriemuzicalavasta, variind de la funk la downtempo, de la afrobeat la breakbeat, la deep si soulful house, darrespectandmereuaceleasiprincipiiclare cu care au pornit.

ConceptulRotoPerCutoR se axeazafoartemultpe mash-up-uri,scratchuri, improvizatii live, astfelconturandpropriulstil de mixat. RotoPerCutoR a impartitscena cu numeprecum: Stereo MC, Diesler, Rayko, DJ Cam, Herbaliser, Boy 8 Bit, Terrence Parker etc.

Experientasioriginalitateadobandita de-a lungulanilor nu a trecutneobservata, Rotopercutoriifiindnominalizati de douaori la Nights-Awards, odata celmai bun debut in 2009 siapoiceamai mare ascensiune 2010.

http://souncloud.com/rotopercutor
http://mixcloud.com/rotopercutor