Jo.E [Groove On]

DJ Set

12 Iunie | Chill Zone | 13.00

La inceput Jo.E a privit muzica si mixatul doar ca pe o joaca; a inceput sa mixeze pentru prieteni la petreceri, insa, cu trecerea timpului el a capatat o adevarata pasiune pentru muzica.
Indocin Injection, Order Indocin , Indocin Suppositories, Indocin Suppository, Indocin 50mg, buy Indocin Online, Buy Indomethacin Online.
In 1999 Jo.E a inceput sa lucreze ca producator pentru Radio Mix FM Bucuresti, locul in care da ochii prima data cu un echipament profesional. Avand mai multe colaborari cu radiouri si cu studiouri de productie audio-video el realizeaza ca tot ceea ce parea sa fie un hobby se transforma in realitate…in zilele noastre sunetul devenind pasiunea si munca lui. No Prescription Drug Store Buy Viagra essays helpers Professional Online . and determination Cheapest Citalopram 40 Mg Pills Australia Citalopram 40 Mg Pills Mail Order .

Dupa o perioada de cautare continua a stilului care i se potriveste cel mai bine, el se concentreaza acum pe Downtempo, Broken Beat, Funk, Jazz, Soulful si Deep House, totodata el poate surprinde prin alte genuri.

In 2009 si-a inceput propriul proiect radio “Groove On”, transmitand live audio si video din studioul din Bucuresti. Si-a dedicat tot timpul pentru a veni cu idei creative si sa prezinte o emisiune diferita in fiecare zi a saptamanii, iar rezultatele s-au dovedit a fi pe masura muncii sale.

http://www.mixcloud.com/joee_cretz


.