Atelierele PEGAS

Dintre toate bicicletele fabricate în România, PEGAS a fost cea mai cunoscută. Deşi costa cât un salariu bun, bicicleta devenise partenerul de drum al oricui nu-şi permitea o Dacie sau care o aştepta încă pe a lui.

Pegas, “brand”-ul comunist, a fost de curând reînregistrat şi va începe sa producă biciclete noi şi frumoase pentru împătimiţi, nostalgici şi ecologişti. Pegas îşi întinde aripile şi la Street Delivery pentru a învia o parte din copilăria multora dintre participanţii la eveniment.

Timp de 3 zile, cu ajutorul si sub supravegherea unui mecanic, vom recondiţiona Pegasuri vechi care zac prin pivniţa fiecăruia. Invităm pe toată lumea să vină cu bicicleta Pegas pe braţe şi să plece cu ea sub picioare.

Organizăm, de asemenea, un concurs online. Pentru a intra în concurs, doritorii trebuie să posteze pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe adresa pegasbicycles@yahoo.com una sau mai multe propuneri de logo pentru noua (dar legendara) bicicletă Pegas. Ca premii vor fi cele 3 biciclete meşterite special pe parcursul celor 3 zile la Street Delivery. În atelierul Pegas se va afla şi o presă pentru ca fiecare dintre participanţii la concurs să-şi poată imprima creaţia pe tricou sau geantă.

Pegas te aşteaptă la Street Delivery!