Incubator ambulant

Vino să (ne) înveţi ceva!

incubator107 e un spaţiu unde facem schimb de învăţături, obiecte, poante, curiozităţi şi dificultăţi. incubator107 construieşte o comunitate de oameni care învaţă de la unii şi îi învaţă pe alţii.

http://www.incubator107.com

Incubatorul Ambulant vine la Street Delivery cu mini-ateliere ţinute de meşterii noştri sau de ucenicii lor. Vom transmite doar învăţături practice, pentru care nu ai nevoie de mai mult de 20 de minute din timpul tău: cum să faci o lava-lamp, cum să faci un stencil, cum să scoţi o monedă din urechea cuiva, cum să execuţi corect un pas de swing, cum să te joci ca la 5 ani, cum să faci o licoare cu mult gust şi fără alcool, cum să-ţi faci o mască din izopren, cum să cânţi la lighean şi o mulţime de alte învăţături, toate uşor de aplicat imediat. Dacă te pricepi bine la ceva şi vrei să-i înveţi şi pe alţii, propune un mini-atelier şi Incubatorul Ambulant te include în program pe loc.

Adu un obiect frumos care nu mai are loc în viaţa ta, lasă-l pe raftul de TROC şi ia altul la schimb. Regula: lasă ceva ce ţie însuţi ţi-ar plăcea să găseşti!