Arte Elastice

PLUS [+] lucrează de 5 ani ca editor imagine [montaj], de 3 ani ca fotograf şi cameraman, de doi ani ca VJ iar anul acesta a creat propriul site. Lucrează de 4 ani cu Photoshop şi Illustrator, de 3 ani cu After Effects, de 2 ani cu Flash, de un an cu Ableton, Traktor şi Cinema 4D.

Dacă am enumerat măcar una din pasiunile tale mai sus vino weekendul viitor la standul ARTE ELASTICE @ STREET DELIVERY. Vei găsi o camera foto, o cameră video, un laptop şi proiector, controllere şi răspunsuri la întrebările tale legate de multimedia.

‘Acum 5 ani experienţa mea se rezuma la câteva ore de joacă fără finalitate în Paint şi Movie Maker. Totul a pornit de la stadiul de pasiune. Dacă la şcoală ai examene şi la lucru ai data de predare, când faci ceva doar din pasiune e mai greu să te evaluezi. Încă se întâmplă să privesc un tutorial şi să cred că stăpânesc tehnica prezentată, ca mai apoi, în practică să mi se dovedească contrariul.’

Iată de ce la Street Delivery venim cu un proiect, cu un rezultat final. El va fi un reportaj despre această ediţie a evenimentului. Putem lucra în echipă, la un singur film, poţi lucra singur la un fotomontaj, la o animaţie sau poţi compune un material audio experimental din sunetele din perimetrul Street Delivery. Te vom ajuta să-ţi planifici proiectul, să-l realizezi şi să-l prezinţi cât mai bine.

Sambata la ora 20 vom avea un workshop de grafica 3D sustinut de AMC pixel factory.

Vom discuta despre ce inseamna grafica 3D in jocuri, ce unelte folosim, o rapida introducere in Maya si un exemplu practic urmarind un obiect 3D de la concept pana la prezenta lui intr-un joc.

AMC pixel factory este un studio independent de art concept si grafica 3D din Bucuresti, Romania.

http://www.arteelastice.ro/
http://www.amc.ro/